MB Food - Historie

Siden 1994 har MB Food A/S leveret kvalitets kød til restaurationsbranchen over hele Danmark. MB Food A/S er endvidere leverandør til nogle af de største cateringer i Danmark.
Vi tilbyder et bredt sortiment af kødprodukter fra okse- og kalvekød til fjerkræ- og lammekød.

Med et leverandør net, der spreder sig over hele verdenen, kan vi håndtere enhver form for efterspørgsel

Vi stiller høje kvalitetskrav til os selv og bearbejdningen af kødet, og foretager jævnligt kontrol af produkterne. Naturligvis opfylder vi samtlige krav, levnedsmiddelstyrelsen stiller.
 
Alle vores produkter er af den højeste kvalitet. Kvalitet kan nemlig smages, og vi går ikke på kompromis med den gode smag. 

Fleksible løsninger

 Med et nyt bygningskompleks på 3500 m2 råder vi over nogle topmoderne kontor, lager og produktionsfaciliteter. Disse faciliteter udgør sammen med vores yderst kompetente medarbejerstab, grundstammen i MB Food A/S

Ud over faciliteterne i Danmark har vi en afdeling i Litauen som sikrer os et solidt udgangspunkt på det hurtigt voksende baltiske marked. Vores tætte samarbejde på tværs af grænser, giver os en unik mulighed for at følge tendenserne, som sætter morgendagens dagsorden.

I vores pakkefacilitet er vi i stand til, at forsyne vores kunder med et stort og varieret udbud. Vi kan levere i alle udskæringer, og håndtere ordrer i alle størrelser, efter vore kunders ønsker.