Høj kvalitetsstandard

Vores kødprodukter bliver forarbejdet under løbende streng kvalitetskontrol, hvilket sikrer og garanterer vores kunder den højeste sikkerhed for kvalitetskødprodukter. Vi har indarbejdet samtlige krav fra levnedsmiddelstyrelsen i vores arbejdsprocesser, således de indgår som faste procedurer og processer i vores forarbejdning og behandling af kødvarer. Desuden lever vi op til samtlige krav fra EU vedrørende håndtering og forarbejdning af kødvarer.

Hos MB Food foretages håndteringen, forarbejdningen samt kvalitetssikringen af kødvarer udelukkende af uddannede fagfolk samt slagtere. Dette er vores kunders sikkerhed for, at de får de bedste kødvarer, hver gang de handler med MB Food.

 

MB Food garantien - Fokusområder

Som det mest fundamentale i vores arbejdsproces til at sikre at vores kødvarer er det bedste på kødmarkedet, er vores konstante fokus på at vores kød:

  • Smager godt.
  • Er friskt og sundt.
  • Ser lækkert og indbydende ud.
  • Er håndteret under strenge hygiejniske forhold.

 

Endelig følger vi de officielle retningslinjer fra Europ-klassificering som bl.a. angiver kriterier til fedtprocent, farve, konsistens, samt muskelfylde.

 

Hygiejne

Hos MB Food har vi tilrettelagt et grundigt hygiejneprogram for samtlige processer i håndteringen af vores kødvarer. Alle vores medarbejdere bliver uddannet og trænet i vores strenge hygiejneprogram som sikrer en klinisk rengøring af arbejdsstationerne efter endt forarbejdning. Vi går hverken på kompromis med den gode smag eller vores hygiejne- og kvalitetsstandarder.

Tag dog ikke vores eget ord for det. Vores gode hygiejne kan ses på vores kontrolrapport.